luni, 30 noiembrie 2009

Sisteme Informationale Geografice


U
n sistem informatic geografic este un sistem dedicat gestionarii, analizei si afisarii informatiei geografice, ce este reprezentata de serii de seturi informationale cum ar fi: harti si reprezentari globale, seturi de date geografice, modele de prelucrare si de diagrame de lucru, modele de date, si metadate.
Decizii Bune Datorita Modelarii si Cartografierii Lumii Inconjuratoare

Un GIS poate oferi informatia necesara ce raspunde anumitor cerinte si nu in ultimul rand distribuirea acesteia si celorlalti utilizatori. Datorita vizualizarii relatiilor, a legaturilor, si a modelelor dintre date, veti putea lua cele mai bune decizii si veti asigura astfel si o crestere a eficientei profesionale in cadrul propriei organizatii.

In cadrul acestei sectiuni, veti putea gasi informatiile esentiale privitoare la instrumentele si beneficiile de care dispuneti la implementarea unui GIS.

GIS - ESRI

Tehnologia GIS trebuie sa evolueze constant pentru a oferi solutii tuturor utilizatorilor, indiferent de domeniu de aplicatii. ESRI este pregatitat pentru a raspunde acestor echimbari tehnologice.

click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu